Samarbeidspartnere - til nytte, bistand og glede for eldre

Risvig Omsorg - privat og verdig eldreomsorg i Oslo og Akershus samarbeider med profesjonelle aktører til nytte for deg.

Vi vil bestrebe å ha samarbeidspartnere som eldre kan ha nytte og glede av. Det kan være alt fra vaktmestertjenester til fotpleie mm. Anbefaler vi noen vet vi de er flinke! Det er lettere å kontakte en bedrift for utførelse av tjenester dersom du har fått dem anbefaltt av noen du stoler på. Noen ganger oppnår du i tillegg en rabatt eller god avtale gjennom oss.

Vi ordner gjerne avtaler for deg, eller du kan ta direkte kontakt med våre samarbeidspartnere her under. Ingen fordyrende ledd, bare gode tilbud og muligheter til våre kunder.

AUT. FOTTERAPEUT HJEM:
Tilbud til deg som ikke ønsker å reise til en klinikk, eller som har av andre grunner har vanskelig med å komme seg ut. (Bedriftsterapeutene kommer med egen side: fotdama AS)
Mer info om: fotterapeut

FÅ FRISØREN HJEM:
Sol er en dyktig frisør, som også har jobbet i hjemme- tjenesten. Hun kommer dit DU er, og har med utstyr til de aller fleste behandlingen for dame/herre.
Mer info om: hjemmefrisør


SERVICE OG VEDLIKEHOLD:
Vi vet hvor mye det er å holde styr på- og ordne i ethvert hjem. Her får du hjelp til det du trenger av smått og stort, av en flink handymann. Kan også ta små-flytteoppdrag.
Mer info om: M.I Service & Vedlikehold


Flere samarbeidspartnere kommer...

FYSIOTERAPEUT HJEM:
Det er ikke alltid enkelt å komme seg til lege, fysio mm. Har du behov for en dyktig FYSIOTERAPEUT som kan komme dit DU er ?
Mer info om: fysioterapeut


TELEFONTJENESTE FOR ELDRE: (NY I NORGE)
Få hjelp til å løse dine problemer over telefon... der og da! Styrk Eldre er en telefontjeneste som jobber for å styrke eldres selvstendighet, livskvalitet og sikkerhet. "Vi gjør dette gjennom våre ressurser innenfor den juridiske, teknologiske og frivillige verdenen. Du trenger bare å ringe oss med dine problemer og utfordringer, og gjør vårt beste for å løse dem". 
Mer info om: Styrk Eldre


Vil du høre mer om våre tjenester?

Ta kontakt med oss HER, og du vil bli kontaktet i løpet av kort tid.


Klikk deg inn på vår facebookside for å se hverdagsglimt... Lik og del gjerne.

Vi tilbyr privat omsorg for eldre og trygg avlastning for pårørende i hele Oslo, Asker og Bærum. Vi besøker eldre i blant annet Sandvika, Høvik, Østerås, Jar, Majorstuen, Frogner, St.Hanshaugen, Bygdøy, Snarøya, Ullern med flere...

Share on Facebook