Samarbeidspartnere - til nytte, bistand og glede for eldre

Risvig Omsorg - privat og verdig eldreomsorg i Oslo og Akershus samarbeider med profesjonelle aktører til nytte for deg.

Vi vil bestrebe å ha samarbeidspartnere som eldre kan ha nytte og glede av. Det kan være alt fra vaktmestertjenester til fotpleie mm. Anbefaler vi noen vet vi de er flinke! Det er lettere å kontakte en bedrift for utførelse av tjenester dersom du har fått dem anbefaltt av noen du stoler på. Noen ganger oppnår du i tillegg en rabatt eller god avtale gjennom oss.

Vi ordner gjerne avtaler for deg, eller du kan ta direkte kontakt med våre samarbeidspartnere her under.

AUT. FOTTERAPEUT HJEM:
Tilbud til deg som ikke ønsker å reise til en klinikk, eller som har av andre grunner har vanskelig med å komme seg ut. (Bedriftsterapeutene kommer med egen side: fotdama AS)
Mer info om: fotterapeut

SERVICE OG VEDLIKEHOLD:
Vi vet hvor mye det er å holde styr på- og ordne i ethvert hjem. Her får du hjelp til det du trenger av smått og stort, av en flink handymann. Kan også ta små-flytteoppdrag.
Mer info om: M.I Service & Vedlikehold


Flere samarbeidspartnere kommer...

FYSIOTERAPEUT HJEM:
Det er ikke alltid enkelt å komme seg til lege, fysio mm. Har du behov for en dyktig FYSIOTERAPEUT som kan komme dit DU er ?
Mer info om: fysioterapeut


TELEFONTJENESTE FOR ELDRE: (NY I NORGE)
Få hjelp til å løse dine problemer over telefon... der og da! Styrk Eldre er en telefontjeneste som jobber for å styrke eldres selvstendighet, livskvalitet og sikkerhet. "Vi gjør dette gjennom våre ressurser innenfor den juridiske, teknologiske og frivillige verdenen. Du trenger bare å ringe oss med dine problemer og utfordringer, også vil vi gjøre vårt beste for å løse de". 
Mer info om: Styrk Eldre


Vil du høre mer om våre tjenester?

Ta kontakt med oss HER, og du vil bli kontaktet i løpet av kort tid.


Klikk deg inn på vår facebookside for å se hverdagsglimt... Lik og del gjerne.

Vi tilbyr privat omsorg for eldre og trygg avlastning for pårørende i hele Oslo, Asker og Bærum. Vi besøker eldre i blant annet Sandvika, Høvik, Østerås, Jar, Majorstuen, Frogner, St.Hanshaugen, Bygdøy, Snarøya, Ullern med flere...

Share on Facebook