Det er vi som avlaster deg som har gamle foreldre - Eldreomsorg, en jobb vi er glad

Vi gjør en forskjell for deg og dine - Privat omsorg og bistand for eldre i Oslo, Asker og Bærum. "Alle skulle hatt en sr.engel".

Slik ble RO til... Vibeke Risvig Stenersen, eier og driver "RO". Jeg er født 1969, og er utdannet Psykoterapeut, og har gjennom egen privat praksis, jobbet med terapi siden 2008, og har også før dette alltid jobbet med mennesker via jobb og verv. I 2017 jobbet jeg noen timer i uken med eldre på sykehjem, og det var da mit hjerte begyndte å banke (og av å til blø) for eldre. Jeg ble- og er genuint opptatt av en mer personlig og tilpasset eldreomsorg, der den enkelte blir sett og hørt, noe kommunene ikke lenger har ressurser til. Det ble tydelig for meg hvor stort behovet er, samt hvor positive endringer det er mulig å bidra med  i hverdagen til eldre. Ønsket om å bidra endte med etablering av "RO" - Risvig Omsorg - Verdig eldreomsorg (jan. 2018) som skal videreføre verdig eldreomsorg - en til en. "RO" vil tilby tjenester for en bedre og mer meningsfull og verdig hverdag for eldre samt trygg avlastning for deres pårørende.

"Vi har et brennende ønske om å bidra positivt i eldreomsorgen, og vi tror at vi gjennom våre tjenester, kan hjelpe mange eldre og deres pårørende til en bedre hverdag... både fysisk og psykisk. Vi ser at våre omsorgstjenester betyr en stor forskjell både for å kunne bo hjemme lengre, samt for eldre som bor i omsorgsbolig eller på sykehjem". Vi jobber fra hjertet! Med våre omsorgstjenester og besøk av en av våre `sr.engler`kan du være trygg på at din gamle mor eller far er hjertelig ivaretatt. Få et ansikt på oss her under, og ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Kjemi er viktig!
Vi legger stor vekt på gode matcher mellom besøksvenn og kunde. Vi avdekker både behov, interesser, forventninger og mye mer før vi setter sammen besøksvenn og kunde. Vi er opptatt av at privat omsorg for eldre skal være verdig, trygt og stabilt, og noe den enkelte gleder seg til. Vi har god erfaring og kan oppgi referanser for din trygghet.

Vi jobber fra hjertet! Med våre tjenester innen omsorg for eldre kan du være trygg på at din gamle mor eller far er hjertelig ivaretatt. Gjør avtale med oss for besøk av en fast og trygg person, uansett om du bor hjemme eller på sykehjem.

Oppdrag som besøksvenn?
Vi er alltid åpne for en prat med potensielle og gode "Sr.-engler" og vi kan formidle oppdrag til deg som konsulent. Vi ser aller helst at du er "voksen" og at du er over 30 år. Du må snakke tydelig norsk, ha tilgang på bil og ellers være en omsorgsfull, selvstendig og pliktoppfyllende person, og du må naturlig evne det å spre trygghet og glede.

Mener du at du har de rette forutsetningene, og ønsker å høre mer, er du velkommen til å ta kontakt så vi eventuelt kan avtale en prat.

Send oss en mail her!

Vil du høre mer om våre tjenester?

Ta kontakt med oss HER, og du vil bli kontaktet i løpet av kort tid.

Klikk deg inn på vår facebookside over, for å se hverdagsglimt... Lik og del

 

Vibeke Risvig Stenersen - Privat EldreomsorgVibeke Risvig Stenersen
Eier & BESØKSVENN

Ann Kristin Antonsen - Privat Eldreomsorg
Ann Kristin Antonsen
BESØKSVENN

Monica Hopsdal Clausen - Privat EldreomsorgMonica Hopsdal Clausen
BESØKSVENN

Berit Rogge - Privat eldreomsorgBerit Rogge
BESØKSVENN

Ole Petter Tharaldsen - Privat EldreomsorgOle Petter Tharaldsen
BESØKSVENN

Anita Sæther - Privat Eldreomsorg
Anita Sæther
BESØKSVENN

Camilla Heiberg - Privat EldreomsorgCamilla Heiberg
BESØKSVENN

Kristin Paulshus GilbertKristin Paulshus Gilbert
BESØKSVENN

Vil du bli besøksvenn - privat eldreomsorgTorunn Dønheim
BESØKSVENN?

Christina Velmar - Privat Eldreomsorg
Vil du bli
BESØKSVENN?

Marianne A. Holter - Privat Eldreomsorg
Marianne A. Holter
BESØKSVENN

Trine Hertzenberg - Privat EldreomsorgTrine Hertzenberg
BESØKSVENN

 

Lene Johansen - Privat EldreomsorgLene Johansen
BESØKSVENN?

Helèn Karlsholmen - Privat eldreomsorgHelèn Karlsholmen
BESØKSVENN

Juni Linnea Ravn - Privat EldreomsorgJuni Linnea Ravn
BESØKSVENN

Lene Krogsrud - Privat EldreomsorgLene Krogsrud
BESØKSVENN

Kjersti Grimstad - Privat EldreomsorgKjersti Grimstad
BESØKSVENN

Gørild Strender - privat eldreomsorg Risvig OmsorgGørild Strender
BESØKSVENN

.

.

.

.

.

.

Vi jobber fra hjertet! Med våre tjenester innen omsorg for eldre kan du være trygg på at dine kjære er hjertelig ivaretatt. Vi er her for å gjøre hverdagen bedre. Bestill oss for faste besøk, av en fast trygg person hjemme eller på sykehjem.

Hjemmebesøk – Gå tur – Gode samtaler - Tilsyn – Praktiske gjøremål - Aktiviteter - trening - bistand - følgetjenester - mm. Hjemme eller på sykehjem

 

Share on Facebook

Personvernerklæring